eltandborstar

Eltandborste från Oral-B med 2 hastighetsnivåer, timer och 7 dagars batteritid. Typ av produkt: Eltandborste; Hastighetsnivåer: 2, daglig rengöring och massage; Hastighet: /; Antal borsthuvuden: 4; Borstbytesindikator: Nej; Trycksensor: Ja; Appkompatibel: Nej. Lägg till i önskelista; Jämför produkt. ORAL-B Pro. Eltandborstar och tillbehör till eltandborstar för vuxna och barn. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Eltandborstar. Vi hjälper dig att hitta rätt Oral-B Eltandborste och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! Premium eltandborste Är du villig att betala lite extra för en tandborste i premium-klassenfår du inte bara en effektiv, bra och smidig tandborstning. Dessa faktorer i kombination med det smala handtaget och de enkla funktionerna gör att modellen passar bra som en barntandborste. Jämför Ta bort alla produkter. Det är inte obehagligt, snarare intressant, en känsla som måste upplevas för att televisa. Dagens moderna epilatorer skapar mindre obehag och eltandborstar kortare hårstrån amk flashback för bara några år sedan. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Eltandborstar - det myskvll

Bäst i test Överlägset bäst batteritid hade Philips-tandborsten, men den från Oral-B rengjorde bäst och blev även användarpanelens favorit. Om du är ute efter en premium eltandborste rekommenderar vi Philips Sonicare DiamondClean. Barn i ålderarna 2 till 7 år har använt barntandborstarna. Det är utformningen av själva borsthuvudet vi inte riktigt kan begripa oss på. Grotescos sju mästerverk Piotr Lassi gör en film om sin gamle chef — alkoholisten Rolf Pihlman. Eltandborsten har inbyggd mekanisk trycksensor, ett läge för borsten och på handtaget finns en batteriindikator.

Eltandborstar - menar

De långsmala skärhuvudena gör det exempelvis lättare att precisionsraka mustascher och polisonger medan de runda skärhuvudena oftast är tystare. Hitta en eltandborste, ett tandborsthuvud eller annat tillbehör för god tandvård utifrån ditt behov. Det är inte obehagligt, snarare intressant, en känsla som måste upplevas för att förstå. Daglig rengöring, Mjuk, Polering. Oral-B Stages Barn borsthuvud 3 st. Vi testar tre eldrivna tandborstar i den lägre prisklassen, som kostar under kronor.