Se tidigare program på Barnkanalen. Se vad som går på SVT Play · Miffys stora små äventyr. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Henry råkar på.. Varje dag råkar Henry på någon, eller någonting, nytt! Följ med. Kolla på dina favoritprogram på Barnkanalen. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn. Med Barnkanalens Play-spelare kan du se SVTs barnprogram när och där det passar dig bäst. Spelaren är trygg och barnanpassad. Här kan barn själva välja program enkelt och säkert, här finns bara barnprogram. Appen är framtagen i samarbete med barn och noga utvärderad för att vara rolig och enkel att använda för.

Brankanalen - enda

Fem väninnor som också är klasskompisar bildar en hemlig klubb där inga killar får vara med. Bing och Pando leker kurragömma innan det är dags att sova. Tyvärr verkar det som att Ninjaman inte alls tar spelet på fullt allvar, eller så är han bara urdålig på att spela tennis. Ibland försöker Charlie få henne att vara lite mer resonlig men det brukar inte gå så bra. Alexander ger liv åt sina berättelser med teckningar på servetter som förklarar svåra känslor för förskolebarnen.

Brankanalen - dags

Drak-Olle hoppas att nån av dejterna ska få gammelgadden att lämna över tronen till Vampyrella. Hämtad från " https: Bing och Pando leker kurragömma innan det är dags att sova. Bytet av grafik skedde eftersom SVT ville att kanalen skulle vara mer tilltalande för de äldre barnen och att den tidigare grafiken präglades av ett "småbarnstilltal". Föräldrarlösa Semla skriver ett brev till jultomten där hon önskar sig en riktig familj. Följ med till Lugnvik och träffa den lilla räddningsbåten Elias och hans vänner. Saga får ett obegripligt uppdrag av agent Glada Laxen. Hämtad från " https: I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa. Det blir strömavbrott, oväntad rita näsa och en ovanligt vansinnig jakt. Den visar sig ha märkliga egenskaper. Traktens ungar är inte precis välkomnande och Zikavirus tycker det är jobbigt. Schysst ab är öppettider a6 nyfiken, liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula.