spissvärta

Spissvärta ger din järnyta ett nytt fräscht utseende. Svärtan är mycket lätt att applicera med mikrofiberduk eller Scotch Brite svamp. Här säljer vi sprayfärg och spissvärta till din spis och kamin. För järnspisar, kaminer m.m. Ger en tålig och vacker yta. | Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Välkommen till Jula! spissvärta

Spissvärta Video

Hur gör snickaren - Kamin och skorsten invändigt

Spissvärta - finns

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du kan gå vidare för att byta lösenord. Har du inget konto? Kläm ut en sträng spissvärta ur tuben, ner i en burk. Spissvärtan fungerar ungefär som en skokräm och används både som grundbehandling och till »löpande underhåll«. Färgen kryper nu ner i alla skrymslen och gropar även om den är »klumpig«.

Spissvärta - tveksam

Om spisen är hårt rostad, med gropar i ytan och med blandat matta och blanka ytor, börjar du med att »måla« den med spissvärta. Borrmaskinen är perfekt till detta, eftersom stålborsten både borstar och polerar. Välkommen att e-handla Allmänna köpvillkor Black Friday Tilläggsvillkor Garanti, öppet köp och reklamation Returnera din vara Leverans och frakt Betalningsalternativ Integritetspolicy Återkallade produkter Skapa konto till mina sidor Kundmeddelande. Späd under omrörning med balsamterpentin tills konsistensen blir som målarfärg. Välkommen till Gysinges värld! Gamla rostiga järnspisar och annat järn inomhus kan behandlas med spissvärta så att det får sin rätta, svarta lyster tillbaka.