kompanion

Fler och fler kommuner skaffar webbaserade planeringsverktyg för det dagliga arbetet i hemtjänsten. På så vis kan man skapa mer tid för brukarna och säkerställa att inga insatser faller mellan stolarna. Här är ett tips på ett sådant verktyg. Det heter Kompanion och här kan du läsa mer om det. Välkommen till Kompanion! Kompanion är modernt verktyg för hemtjänstplanering på nätet, utvecklat för att stötta svenska hemtjänstutförare i en komplex vardag. Senaste nytt. Kompanion har fått en Kompis! Göteborgs Stad väljer Kompanion för planering. Kunder har länge efterfrågat en integration mellan Time Care Planering och Kompanion. Vi har nu möjliggjort en integration mellan systemen i båda riktningarna med uppdatering i realtid. Denna lösning gör att brukarbehovet i form av timmar och kompetenser skickas till Time Care Planering samt att. kompanion

Kompanion - Droguerie

Kompanion är namnet och varumärket för våra lösningar inom hemtjänsten. IT system är så mycket mer än bara IT, fortsätter Tomas. Parallellt har också vårt företag genomgått en förändring där hemtjänstplanering har blivit vår passion. Att hitta en positiv spiral i den här processen med avseende på tids- och personalkontinuitet och samtidigt bli medveten och agera på kringtiden. Dagens hemtjänst är en verksamhet med höga krav på kvalitet, tidspassning, personalkontinuitet och en nyttjandegrad som får ekonomin att gå ihop. Kompanion särskiljer sig genom att vara lätt att lära sig och enkelt att använda. Ett modernt verktyg särskilt framtaget för att stötta svenska hemtjänstutförare i en komplex vardag.

Kompanion - jag som

IT system är så mycket mer än bara IT, fortsätter Tomas. Med Kompanion vill vi skapa trygghet och bättre utnyttjande av hemtjänstens resurser genom att ge hemtjänsten tillgång till marknadens kanske mest potenta och kraftfulla ruttoptimeringsmotor. Kanske finns det andra system som har värdefull information eller där hemtjänstplaneringen kan bidra? Besöken är både korta och långa och innebär dagligen ett stort antal resor där personal behöver goda förutsättningar i form av korrekta restider för att förflytta sig mellan besöken. Användaren kan bygga upp sina egna grupper, lag och kontaktpersoner, använda sina egna indelningar av kompetenser för att efter verksamhetens förutsättningar kunna möta kundernas behov. Vi kallar det ibland henrik strömbladpannkakstårtan hjälpa till på riktigt, säger Tomas Lilja, initiativtagare fuji fotobok statoil gasol för Kompanion. Läs mer om Kompanion. Kompanion särskiljer sig genom att vara lätt att inkheart sig och enkelt att använda. Läs mer om Kompanions smarta lösning. Kompanion är namnet och varumärket för våra lösningar inom hemtjänsten.