frikort

Högkostnadskort och frikort. Högkostnadsskyddet för sjukvård omfattar patientavgifter i den öppna hälso- och sjukvården inom landstinget och sjukvård som bedrivs av privata vårdgivare med ersättning från landstinget samt för egenavgifter för inkontinensartiklar för vilka landstinget har kostnadsansvar. (Ingen avgift tas ut. Högkostnadsskydd och frikort, Örebro läns landsting. Texten berättar om reglerna för högkostnadsskydd och frikort för sjukvård. När man betalat 1 kronor i patientavgifter inom en period på tolv månader få. Möjlighet att stryka gamla besök försvinner Tidigare audio pro addon du haft valmöjlighet att be kassapersonalen uber black stryka de äldsta stämplarna i högkostnadsskyddsperioden för att få ditt frikort studentmottagning räcka längre. Du ser de registrerade avgifter förstärkare är aktuella för högkostnadsskyddet. Skriv ut Skriv andrew wilson Välj kapitel för utskrift Högkostnadsskydd för sjukvård ca 2 sidor. Vi behöver ditt samtycke ca 1 sida. Mer information ca 1 sida.

Frikort - pratstund med

På kortet står från vilket datum och hur länge du får avgiftsfria besök. I stället håller vi reda på dina betalningar elektroniskt, och talar om för dig när du inte behöver betala fler besöksavgifter. Du kan använda frikortet i hela landet. Informationen som visas är endast besöksdatum, belopp och vilken vårdgivare besöket varit hos. Högkostnadsskydd — betala högst 1 kronor. Under en övergångsperiod behöver du behålla din stämpelremsa eller kvitton för att du enkelt ska kunna röra dig mellan både de mottagningar som är med i systemet och de som inte har kommit med ännu. frikort

Frikort - inte

Det åligger patienten att spara och uppvisa kvitton på erlagda avgifter för hjälpmedel. Tipsa en vän Till: Detta kan gälla receptbelagda läkemedel samt vissa receptfria läkemedel utskrivna på recept, om de behövs för att lindra ett kroniskt tillstånd. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Det finns två sätt att använda e-frikortstjänsten. Du måste själv bevaka din rätt till högkostnadsskydd.