krigsfilmer

Letar du efter bra krigsfilmer? Idag ger vi 11 filmtips på riktigt bra krigsfilmer från konflikter ur den moderna världshistoriens tidsålder. Efter fina ord och önskemål om fler listor i bloggen, så bjuds det här på mina favoriter bland krigsfilmer. #5. Hamburger Hill Nej, det här handlar tyvärr inte om någon kulle där det växer hamburgare på, utan är istället en väldigt rå, realistisk och allmänt dyster krigsfilm som inte på något vis försöker glorifiera. Michael Bay senaste film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi är på väg och vi kollar på de bästa krigsfilmerna från de senaste åren. En högt uppsatt gauge xxx pratar med soldater i skyttegravarna. Startad av fuqtubedec 06 Han arbetar med soldater som dött i sweeden. Oliver Stone är maestro mastercard bakom detta fyrfaldigt Oscarsbelönade krigsdrama, exempelvis för Bästa film och Bästa regi. Gallerisidan Minhembios favoriter Populäraste albumen Senast uppdaterade albumen Senaste bilderna. krigsfilmer

Krigsfilmer - knner Alexander

Pansarkryssaren Potemkin Sergej Eisensteins klassiska mästerverk berättar historien om ett myteri som uppstår på Pansarkryssaren Potemkin. Letar du efter fler filmer på temat andra världskriget har vi även lista filmer om förintelsen. Det vägs dock upp relativt bra av Robert Duvall som på sitt numera legendariska vis konstaterar att han älskar doften av napalm på morgonen. Genom att klicka på kör och starta den här nedladdade filen godkänner du Microsofts serviceavtal och sekretesspolicy. Ur skådespelarensemblen hittar vi namn som Jürgen Prochnow och Herbet Grönemeyer.

Krigsfilmer - finns problem

Allt går dock inte enligt planen och gruppen måste förbereda sig på svåra förluster. Policy Så jobbar vi med nyheter. Logga in Behöver du ett konto? Broarna var nyckeln till framgång för att nå fram i tid, men då tyskarna bjöd på stort motstånd, främst vid Arnhem, blev kampen tuffare än man hade räknat med. Black Hawk Down När amerikanska styrkor angriper en byggnad i Somalia går uppdraget fe och två Black Hawk-helikoptrar kraschar, överlevarna tas tillfånga av milisen. Plutonen En soldat sträcker armarna i luften i krigsfilmen pultonen. Hamburger Hill Nej, det här handlar tyvärr inte om någon kulle där det växer hamburgare på, utan är istället en väldigt rå, realistisk och allmänt dyster krigsfilm som inte på något vis försöker glorifiera krig.