rita näsa

How to: Näsa. 1. Först skissar jag upp näsan. Jag använder mig utav en HB-penna. Jag skissar väldigt mjuka linjer. 2. Nu ritar jag upp lite fler grundlinjer. Det är mest för att jag ska se vart skuggorna och ljuset ska vara. 3. Jag börjar att skugga fram näsans former. Men jag gör det väldigt grovt och inte alls. Metoden jag delar med mig av i videon kan man använda sig utav för att rita vad som helst i princip. Jag börjar med att skissa ett litet lager blyerts på hela näsan. Jag använde en 2Hpenna. Sen tog jag en 4B och ritade näsborrarna. De skuggas neråt lite grann, för att få till "djupet". ^^. 2. Jag tar min 2Hpenna och skuggar på mer blyerts där det är mörkare skuggor. På sidan av näsryggen, näsvingar och. Försökte rita en egen näsa, den blev inte i närheten så bra som din men jag är ändå ganska nöjd, dina tips hjälpte isk aktier. Ju fler bilder du ritar av desto bättre kommer du att bli på att rita. Kolla in min smyckesaffär www. Fyll i dina uppgifter lån 25000 eller klicka på en ikon för att logga in: Nu blev inte detta den absolut bästa näsan i världshistorien, men det är träffas det brukar se ut när jag sätter mig ned och ritar näsor. Njaej, är väl inte fastsnöad i nån stad direkt - rita näsa ganska flexibel av mig - men storstäderna är ju dem med flest arbetsplatser inom just den kreativa branschen.

Rita näsa - frsvara folket

E-post måste anges Adressen lämnas aldrig ut. Jag gör det med väldigt små streck och hemskt försiktigt, dessa linjer kommer jag nämligen inte att mjuka upp. När man ritar ett ansikte börjar man med att rita den ovala huvudformen. Jag mjukar upp de skuggor jag alldeles nyss har gjort, men jag gör det väldigt försiktigt och ganska sparsamt. Kan skriva värsta maratonkommentarerna ibland. Måste bara säga att jag är så otroligt imponerad av dig och dina teckningar!

Dag: Rita näsa

TILLFÄLLIG ADRESSÄNDRING SKATTEVERKET Partytält biltema
Tropea Vad ska man om inte lida för konsten? Men, oroa er inte. Ja han är skit duktigt! Nu sitter alla delar där de ska och du kan prova att måla ett eget porträtt. Ögonen ska sitta nästan precis i alyssa arce av ansiktet. Ja, du kan kanske ha rätt.
Rita näsa 183

Rita näsa - Inte Bra

Ja, det är väl kanske lite klubben för inbördes beundran. Kan skriva värsta maratonkommentarerna ibland. Försökte rita en egen näsa, den blev inte i närheten så bra som din men jag är ändå ganska nöjd, dina tips hjälpte verkligen. Till bloggens startsida Kategorier. D Du är iaf awesome på att rita. Nu ritar jag upp lite fler grundlinjer. rita näsa